Mahu Kesihatan Besar Untuk Krismas?

Mahu Kesihatan Besar Untuk Krismas?

Satu perkara yang kita semua tahu adalah bahawa badan kita mengandungi air. Kebanyakan orang tidak tahu bagaimanapun, bahawa badan kita harus mengandungi 70 peratus air yang akan sihat. Kualiti air adalah penting juga.

Anda telah mendengar penghidratan panjang yang di hadapannya memberikan kita semua gambar yang kita perlu minum cecair. Tetapi ia bukan sahaja apa-apa cecair yang perlu kita minum. Kajian saintifik sekarang telah membuktikan bahawa minum air yang bersih dan sihat adalah komponen yang paling penting dalam kesihatan.

Saya boleh menggambarkan hal saya dengan menunjukkan hasil beberapa kajian baru-baru ini. Dari masa ke masa, minum air suling sebenarnya telah membawa kepada kehilangan tulang kerana sifat berasid air, sama dengan air osmosis songsang. Kedua-dua perairan ini adalah berasid dan mempunyai kebarangkalian yang lebih tinggi untuk mewujudkan penyakit. Anda tidak boleh minum air laut sama ada. Terdapat terlalu banyak garam di dalamnya. Terdapat peratusan peningkatan jumlah air paip yang mempunyai komponen yang tidak diingini dan tidak sihat di dalamnya seperti klorin, fluorida, chloramines, arsenik, nitrat, bahan api jet, farmaseutikal dan Litani keseluruhan bahan-bahan toksik bahawa lembaga air perbandaran tidak boleh atau tidak akan keluar dari air.

Anda lihat, penghidratan sebenarnya mempunyai tiga komponen kepadanya - sihat yang sesuai, keseimbangan mineral, pH dan struktur ion. Air adalah pelarut. Ia akan larut banyak bahan-bahan dalam dirinya sendiri. Apabila terdapat ramai orang yang tinggal di Amerika Utara, hampir semua air tawar semula jadi, adalah alkali, air terion, terutamanya air dari sungai dan anak sungai yang jatuh ke atas batu-batu dan ke bawah air terjun. Hari ini, air adalah terlalu tercemar minum di dalam hutan rimba. Selain daripada yang mahu membawa baldi rumah dari sungai tempatan. Anda tidak tahu apa yang berenang di dalamnya, atau dibubarkan di dalamnya (ingat perkara pelarut?).

Malangnya, walaupun, air paip kita penuh dengan bahan kimia, seperti klorin, chloramines dan fluorida, apatah lagi bahan api jet, farmaseutikal, arsenik dan legion toksin lain yang telah sesat ke dalam air. Ada harapan walaupun. Terdapat ionizers air yang mendakan keluar bahan kimia oleh penapisan atau lebih penting lagi, dengan caj elektrik yang kukuh meletakkan di dalam air semasa proses elektrolisis.

Air terion alkali mempunyai ciri-ciri mellowing daripada badan. Anda tidur lebih baik, anda mempunyai kebimbangan yang kurang, selera anda menormalkan, anda kehilangan berat badan, anda berasa lebih baik, walaupun anda berasa baik sekarang. Ini rantaian peristiwa mungkin kerana badan sepatutnya menjadi 70 peratus air. Badan itu juga sepatutnya menjadi alkali. Jadi, jika anda telah membuat Azam Tahun Baru anda sudah, ini adalah cara yang mudah untuk menyelesaikannya. Hanya minum alkali, air terion.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar