Ketahui Homeopati Sebagai Laman prescriber dan Jimat Diri Masa dan Wang

Ketahui Homeopati Sebagai Laman prescriber dan Jimat Diri Masa dan Wang

Jika anda belajar homeopati sebagai prescriber rumah, anda boleh tidak pernah tahu betapa banyak kebaikan yang kamu lakukan untuk kesihatan anda sendiri dan keluarga anda.

Walaupun pada masa ini (2009) sekitar 5000 ubat-ubatan homeopati, ini semakin meningkat dari hari ke hari. Ini bermakna terdapat hampir tiada batasan ubat berpotensi penyembuhan disediakan. Tetapi untuk tahu yang mana satu dalam pemilihan yang besar ini, anda akan perlu dilatih khas dan mempunyai beberapa pengalaman.

Nasib baik untuk anda, hanya terdapat kira-kira 40 ubat-ubatan homeopati biasa yang disediakan untuk prescriber rumah. Ini bermakna 40 ubat-ubatan yang mempunyai lebih tinggi daripada keberkesanan purata, untuk penyakit biasa. Cara terbaik untuk belajar homeopati adalah untuk melompat kanan dalam dan mula menetapkan ubat-ubatan biasa, pada mulanya kepadamu, sebab keadaan ringan atau akut. Semua kit baik datang dengan arahan, jadi pada mulanya ikuti.

Anda akan mempunyai kegagalan anda, jadi jangan tawar hatinya. Jika anda pernah belajar untuk menunggang basikal, anda akan tahu anda jatuh banyak kali sebelum anda mendapat memahamkan menunggang. Segala-galanya dalam hidup adalah sama. Kegagalan bermakna anda tidak mempunyai pengetahuan yang betul untuk berjaya. Jadi belajar lagi. Kejayaan anda akan merangsang anda kepada yang lebih dan lebih baik perkara. Mereka akan memberi inspirasi kepada anda. Bayangkan keghairahan yang anda rasa apabila anda boleh berjaya merawat anak anda yang terjaga jeritan di tengah-tengah malam. A melihat cepat pada buku arahan anda, dos atau dua ubat yang ditunjukkan, dan pulangan isi rumah kepada keamanan sekali lagi.

Atau, bayangkan masa dan kos rawatan veterinar disimpan, apabila anda merawat kucing anda pulang dari malam melawan musuh yang menggerunkan. Atau, bayangkan merawat pasangan anda yang amat marah pagi selepas malam sebelum. Minum seolah-olah idea yang baik pada masa itu, tetapi pagi berikut memberitahu cerita yang berbeza.

Sebaik sahaja anda mula belajar homeopati dan bagaimana ia berfungsi, semua senario ini adalah mungkin. Mungkin pada awal lagi, dengan rumah menetapkan biasa kit.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar