Homeopati berfungsi dengan baik apabila dilakukan dengan betul, semua orang mahu sepotong Tindakan

Homeopati berfungsi dengan baik apabila dilakukan dengan betul, semua orang mahu sepotong Tindakan

Homeopati berfungsi dengan baik dan kelihatan begitu bersahaja apabila dilakukan dengan baik, yang lain-lain lagi mahu menggunakannya. Lain-lain pengamal kesihatan semulajadi mahu sepotong tindakan itu, dan juga prescribers rumah. Ini adalah baik selagi anda masih ingat bahawa latihan homeopati yang baik mengambil masa tiga setengah tahun. Dan kemudian pembelajaran benar-benar bermula, kerana tidak ada yang cukup seperti pengalaman.

Prescribers rumah umumnya hanya mempunyai akses kepada potensi yang lebih rendah. Dan lazimnya hanya cuba untuk bekerja pada diri mereka sendiri atau ahli keluarga sanggup. Ia sentiasa terbaik untuk mempunyai akses kepada homeopati profesional untuk membantu membimbing anda. Atau mengambil alih apabila berterusan yang mendapat sedikit sukar.

Saya suka memberi kuasa kepada rakyat untuk mengawal kesihatan mereka dan keluarga mereka. A prescriber rumah boleh melakukan sedikit bahaya dan banyak yang baik.

Kerana homeopati begitu pemaaf, orang membayangkan bahawa ia adalah betul-betul selamat dalam setiap keadaan. Ini bukan kes itu.

Penggunaan dos kerap potensi yang tinggi ubat tidak sesuai boleh mendatangkan mudarat. Inilah sebabnya mengapa prescribers rumah hanya boleh mendapatkan potensi yang lebih rendah.

Walaupun ramai orang akan berhenti ubat yang tidak melakukannya, apa-apa yang baik, ada orang-orang yang berfikir bahawa rawatan yang terbaik bermula dengan memburukkan gejala semasa anda. Dan dalam beberapa kes, ini adalah benar.

Tetapi ini harus terhad kepada tempoh yang singkat, tidak pergi pada dan pada. A homeopati profesional tidak akan membiarkan ini diteruskan.

Masalah, seperti yang saya lihat adalah profesional kesihatan semula jadi yang lain, yang menyedari homeopati berfungsi dengan baik, lebih baik daripada kaedah mereka sendiri, bahawa mereka menetapkan ia bersempena dengan apa yang mereka lakukan. Tetapi mereka tidak mempunyai atau latihan, dan terus-terang, tidak tahu apa yang mereka lakukan.

Salah seorang pesakit saya telah berunding dengan seorang chiropractor, yang juga memberikan beliau sebuah kompleks homeopati, yang telah dibuatnya sendiri. Apabila saya memeriksa bahan-bahan yang saya terkejut. Beliau telah menggabungkan tiga ubat-ubatan homeopati yang berbeza dalam empat potensi yang berbeza, termasuk orang-orang yang lebih tinggi. Dos yang ditetapkan itu beberapa kali sehari. Namun, jika hanya salah satu ubat-ubatan telah menjadi perlawanan yang baik kepada gejala-gejala pesakit, dos seminggu sekali akan menjadi wajar. Maka takutlah kepada-pengamal kesihatan semula jadi, selain daripada pakar homeopati terlatih, memberi anda kompleks homeopati bahawa mereka telah membuat diri mereka sendiri. Homeopati berfungsi dengan baik, tetapi hanya apabila prescriber itu tahu apa yang mereka lakukan.

Aku berkata ahli tulang perlu berpegang kepada kerja kiropraktik dan merujuk kepada pakar homeopati profesional apabila diperlukan. Kompleks yang boleh didapati daripada syarikat-syarikat terkenal (Boiron, tumit dan lain-lain) boleh didapati over-the-kaunter. Ini mempunyai rekod prestasi yang selamat.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar