Inframerah Light Therapy - The nonprescription Alternatif Risiko Rendah

Inframerah Light Therapy - The nonprescription Alternatif Risiko Rendah

Saya tidak akan membawa anda melalui perbincangan teknikal yang panjang dan membosankan cahaya inframerah. Kebanyakan anda telah melihat bahawa. Mesej utama sampaikan adalah bahawa terapi yang betul dengan cahaya inframerah meningkatkan aliran darah dan peredaran. Bersama-sama dengan peningkatan aliran darah dan peredaran datang banyak manfaat sekunder seperti;

Rawatan dan Pencegahan Jerawat
Melegakan kesakitan
Merendahkan tekanan darah dan boleh membantu mengurangkan risiko serangan jantung atau strok
Rawatan untuk Gangguan Kemurungan Termasuk Seasonal Affective
Healing kelajuan Luka kencing manis dan Luka-luka
Rawatan dan Pencegahan Psoriasis
Rawatan Asma
Meningkatkan Hormon Seks Termasuk Estrogen
Mengurangkan Kolesterol
Membantu dalam penurunan berat badan
Terdapat lebih sedikit untuk setiap manfaat menengah daripada aliran darah hanya meningkat. Tetapi, dengan aliran darah yang meningkat datang rangsangan beberapa sistem atau unsur lain untuk memulakan manfaat menengah. Satu contoh yang baik penurunan berat badan ini. Peningkatan peredaran dipercayai kimia merangsang tiroid, yang meningkatkan metabolisme badan yang menggalakkan penurunan berat badan.

Saya telah membuat ia bunyi sangat mudah, dan benar setiap manfaat menengah bukan tanpa komplikasi. Kami akan menyelamatkan perbincangan terperinci bagi setiap manfaat sekunder untuk artikel individu di jalan. Mesej yang disampaikan hari ini adalah mesej yang lebih umum. Jika digunakan dengan betul, Infrared Light Therapy boleh mengambil banyak perbelanjaan dan risiko daripada merawat keadaan ini. Biar saya memberi anda beberapa contoh yang baik pandangan saya:

Pelepasan Sakit - Ramai orang yang mengalami kesakitan yang tetap dari pelbagai sebab yang berbeza menjadi bergantung atau menagih ubat penahan sakit preskripsi. Penggunaan biasa daripada ubat penahan sakit boleh menjatuhkan maruah kepada organ-organ dan mempunyai kesan menjejaskan ke atas prestasi kognitif. Di samping itu, preskripsi adalah mahal.

Tekanan Darah Tinggi - Darah ubat tekanan adalah salah satu yang paling ditetapkan di Amerika Syarikat. Inframerah Light Therapy telah mempunyai keputusan yang baik, dalam keadaan ujian terkawal, mengurangkan tekanan darah secara semula jadi. Ubat-ubatan tidak lebih mahal.

Jerawat - Banyak remaja musnah semasa tahun-tahun pembentukan akibat jerawat. Ibu bapa bimbang, dan banyak dolar yang dibelanjakan untuk dadah hairanlah berbeza untuk jerawat. Kebanyakan ubat-ubatan akan menyembuhkan jerawat sedia ada tetapi tidak benar-benar tidak berulang. Inframerah Light Therapy, digunakan dengan betul, telah menunjukkan kejayaan dalam pencegahan.

Kemurungan dan SAD - Terapi cahaya telah digunakan sebagai rawatan untuk kemurungan dan gangguan mental yang lain di negara-negara di atas selari ke-60 selama beberapa dekad. Malah di negara-negara di bawah selari ke-60, terdapat peningkatan yang ketara dalam kejadian kemurungan semasa musim sejuk kerana hari lebih pendek dan pendedahan rendah kepada cahaya.

Terdapat beberapa kaedah untuk mentadbir Infrared Light Therapy bergantung kepada apa yang anda targetkan. Untuk menghilangkan rasa sakit, ada beberapa reka bentuk tongkat boleh laras dan senjata yang menumpukan cahaya di kawasan yang terlibat. Untuk jerawat, terdapat beberapa reka bentuk yang berbeza, yang paling biasa menjadi salah satu yang kelihatan seperti buku yang terbuka yang anda meletakkan muka atau kawasan yang terjejas dekat dengan sumber cahaya untuk tempoh masa yang tertentu dari masa ke semasa. Untuk kemurungan, mereka mempunyai kotak cahaya atau sauna tetap dengan sumber cahaya inframerah bahawa pesakit duduk di untuk tempoh masa tertentu.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar